Lovegra

Viagra voor vrouwen

De werkende stof in Lovegra is sildenafil, een stof die de bloedvaten verwijdt. Hierdoor stroomt het bloed gemakkelijker de zwellichamen van de penis in. En maakt het mogelijk dat mannen met een erectiestoornis toch seks kunnen hebben.

Wat is Lovegra voor vrouwen?

Lovegra ontspant je spieren en stimuleert de bloedsomloop. Ook vrouwen kunnen baat hebben bij het nemen van sildenafil. Wanneer een vrouw opgewonden raakt. Zwellen de binnenste en buitenste schaamlippen op naarmate er meer bloed doorheen stroomt. Het vergroot ook de clitoris. Door de extra bloedtoevoer wordt de vagina vochtig waardoor de penis naar binnen kan.

Werking Lovegra

Lovegra vertraagt ​​ook de afbraak van stikstofoxide. Deze stof ontspant de vlakke spieren van de penis en de vagina. Daarddoor vergemakkelijkt het volzuigen met bloed van de zwellichamen. Dus een medicijn zoals Lovegra verhoogt de bloedstroom en ontspant je spieren. Lovegra is een goed middel voor vrouwen die moeite hebben met seks. Vooral vrouwen last hebben van lichamelijke klachten hebben veel baat bij sildenafil. Ze raken vaker opgewonden, zijn natter en hebben vaker een orgasme.

Welke Lovegra variant werkt het beste?

Lovegra is bij ons verkrijgbaar in tablet vorm en ook in een vloeibare variant. De werking van beide varianten is exact gelijk alleen dat de vloeibare Lovegra Jelly sneller het gewenste effect geeft omdat deze eerder opgenomen wordt door het lichaam dan de tablet vorm.